Billettinformasjon

For en enklere og mer økonomisk reiseopplevelse, anbefaler vi at du kjøper billetten din på vår nettside eller i vår App dagen før avreise. På den måten kan du dra nytte av våre gunstige tilbud og sikre deg de beste prisene.

Våre billigste lavprisbilletter, tilgjengelige for kjøp på nettsiden eller i App, er gyldige fra 2 timer før til 10 timer etter den valgte avgangstiden. Dette gir deg fleksibilitet til å planlegge reisen din innenfor dette tidsvinduet.

Ønsker du enda mer fleksibilitet? Velg våre Full Fleks billetter, som er gyldige i hele 15 dager før og etter den opprinnelige avgangsdatoen. Dette alternativet gir deg ekstra frihet til å tilpasse reiseplanene dine.

For å sikre deg den beste billettprisen, anbefaler vi at du forhåndsbestiller dagen før avreise. Billetter kjøpt på nettsiden eller i App samme dag som avreise, har samme takst som billettkjøp om bord hos sjåføren.

Husk at vi også tilbyr praktiske tur og returbilletter på vår nettside og i App, slik at du kan planlegge tur-retur-reisen enkelt.

Værnesekspressen er kontantfri, slik at betaling på buss må gjøres med kort.

En spesiell bonus: Visste du at inntil 4 barn reiser GRATIS i følge med en voksen?

Vær oppmerksom på å bestille inntil 20 minutter før planlagt avgangstid på vår nettside eller vår App fra aktuell holdeplass. Dette sikrer at alt er klart for en smidig og behagelig start på reisen.

Takk for at du valgte oss som ditt reisealternativ. Vi ser frem til å ønske deg velkommen om bord og sørge for at du får en komfortabel og prisgunstig reise med oss!

Generelt om billetter og priser

  • Lavpris billetter er gyldige 2 timer før og 10 timer etter kjøpt avgangstid på vår nettside eller App. Lavprisbilletter kan ikke refunderes.
  • Full Fleks billetter er gyldige i 15 dager før og etter kjøpt avgangstid.
  • Visste du at Værnes ekspressen har reisegaranti?
  • Flybussen / Værnes ekspressen – Den raskeste veien til og fra Trondheim Lufthavn Værnes
  • Det kan oppstå trafikale hindringer i form av omkjøring grunnet veiarbeid, ulykker, etc.
  • Ved trafikktopper ved høytider og ferier, kan det oppstå forsinkelser grunnet mange reisende. 
  • Husk å beregne tilstrekkelig reisetid 

Værnes-ekspressen er kontantfri og tar de fleste debit og kredittkort (VISA, Electron, MaestroCard og MasterCard).

Tur/retur billetter kjøpt på bussen er gyldig i 3 måneder fra kjøpsdato. 

Unibuss Ekspress AS

(+47) 46 84 22 18

Mandag-fredag: 08:00-16:00

e-post: vaernes@unibuss.no