Kjøp billett til Værnes-Ekspressen

Billetter og priser Support og hittegods Rutetider På bussen

Ny rutetilpasning fra 29.10.2023!

Vi er glade for å kunngjøre at fra 29. oktober 2023, vil vi øke frekvensen på ruten til og fra Værnes for å gjøre din reise enda mer bekvem.

Her er de spennende oppdateringene:

Hverdagseffektivitet: Fra klokken 04:00 til klokken 20:00 på hverdager, vil vi nå kjøre en 15-minutters rute til Værnes (tidligere 20-minutters rute). Dette representerer en imponerende økning på omtrent 35 % flere avganger på hverdager.

Søndagskomfort: Søndager vil du også kunne nyte en 15-minutters rute til Værnes fra klokken 06:00 til 20:00.

Ny Holdeplass: Scandic Lerkendal holdeplass vil bli flyttet. Reisende kan benytte holdeplassen "Lerkendal" i Strindveien for å fortsette med en jevn og effektiv reise.

Redusert Reisetid: Vi er glade for å meddele at total kjøretid mellom Lerkendal og Værnes vil reduseres med 5 minutter begge veier, slik at din reise blir enda mer tidseffektiv og behagelig.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen om bord og tilby deg en forbedret reiseopplevelse. Takk for at du velger Flybussen Værnesekspressen!

Værnesekspressen
Nyhet

Flybussen Værnesekspressen

Vet du at: 

  • Nå kan du enkelt betale med VIPPS direkte på vår nettside, for smidig billettkjøp.
  • Flybussen/Værnesekspressen er den raskeste måten å komme til og fra Trondheim Lufthavn Værnes.
  • Værnesekspressen betjener alle flyavganger og ankomster på Værnes.
  • Vi tilbyr transport 40 minutter etter at charterflyene lander om natten. For nattavganger kjører vi hele 3,5 timer før flyets planlagte avgang fra Nidarvoll til Værnes.
  • Lavprisbilletter er gyldige 2 timer før og hele 10 timer etter den valgte avgangstiden på vår nettside. Disse billettene kan dessverre ikke refunderes.
  • Full Fleks-billetter er gyldige i hele 15 dager før og etter den valgte avgangsdatoen.
  • Ønsker du å bestille en busstur hos oss? Send oss en e-post på trafikkleder.tur@unibuss.no for et skreddersydd pristilbud. Vi gleder oss til å være en del av din reiseopplevelse!

Takk for at du velger Flybussen Værnesekspressen for din reise til og fra Trondheim Lufthavn Værnes!

Beregn god tid for en smidig reise

For å sikre en stressfri reise fra Værnes oppfordrer vi alle våre passasjerer til å ankomme flyplassen med god margin. Vi anbefaler følgende tidsintervaller:

  • Innenriksreiser: Minimum 1 time før planlagt avgang.
  • Utenriksreiser: Minimum 2 timer før planlagt avgang.

I rushtiden, vennligst legg til ekstra 30 minutter for å ta høyde for eventuell kø. Det er viktig at den reisende selv påser at de velger riktig bussavgang i henhold til sin flyavgang fra Værnes.

Vi vil også informere om at det periodevis kan forekomme veiarbeid på veien til Værnes, inkludert stengte tunneler, som en del av utbyggingen av den nye 4-felts veien. Dette kan medføre periodiske forsinkelser.

For å ha full oversikt over våre busser og sanntidsinformasjon, anbefaler vi at du laster ned vår praktiske app.

Takk for at du velger Flybussen Værnesekspressen. Vi ser frem til å sørge for en trygg og komfortabel reise for deg!

Nedlastning av App for Android, trykk her

Nedlastning av App for Apple, trykk her

VIPPS

Nå kan du kjøpe din billett med VIPPS på Værnesekspressen!

Med VIPPS kan du raskt og enkelt gjennomføre nettbestillinger for din reise med Værnesekspressen. Det gir deg en smidig og effektiv opplevelse, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe - din reiseopplevelse. Velkommen om bord!